top of page

GEEF JE HUID EEN BOOST TIJDENS DE FEESTDAGEN

Bijgewerkt op: 6 dec. 2022Stress, alcohol, te veel eten, lange dagen en nog langere nachten… Jouw lever krijgt het zwaar te verduren maar is niet de enige die om hulp roept: ook jouw huid wordt aan het einde van het jaar op de proef gesteld. Hier zijn een paar tips en tricks om afscheid te nemen van een doffe teint en het nieuwe jaar te beginnen met een gezonde gloed!


1. HOUD JE AAN JOUW DAGELIJKSE HUIDVERZORGINGSROUTINEEindejaar inkopen zitten vol met allerlei verleidingen. Het is gemakkelijk om verleid te worden door mooie verpakkingen, aantrekkelijke kortingen, nieuwe huidverzorgingsproducten… Voor je het weet, probeer je allerlei producten uit en breng je je huid in de war, of erger nog, veroorzaak je irritaties! Er is niets mis mee om je te laten verleiden door iets nieuws, maar praat eerst met jouw Skin Coach Nagiba en bewaar die verleiding voor het komende jaar.


2. RESET CLEANSING MILK EN REBOOST LOTION TO THE RESCUE


Ook al is het soms verleidelijk (vooral na een avondje drinken) om je bed in te duiken zonder je make-up te verwijderen… vergeet niet om je huid altijd te reinigen!

Een grondige reiniging van jouw huid voorkomt dofheid en het verschijnen van puistjes en andere onzuiverheden.

Het gebruik van de Reboost Lotion zal het indringen van andere huidverzorgingsproducten verbeteren. Reden te meer om deze essentiële stap niet over te slaan. Ben je een leek in hoe je huidroutine er moet uitzien. Wij hebben de oplossing voor jouw! Boek een huidanalyse.

Tijdens deze analyse komen wij alles te weten wat op dit moment het beste is voor jouw huid. Van producten voor jouw persoonlijke routine thuis tot eventuele behandelingen in het instituut."“What you do, the way you think, makes you beautiful.” – Scott Westerfeld, Uglies


3. WEES ZACHT VOOR JOUW HUIDIn de winter daalt de vochtigheidsgraad en droogt je huid sneller uit. Daarom is het belangrijk om het dagelijks te voeden en te hydrateren met een voedende crème en serum (nu in promo, koop jouw gepersonaliseerde dagcrème en krijg de serum aan 15 euro).

Verwen jouw huid (en ook jezelf) door een Care gelaatsverzorging te boeken bij jouw instituut "Riad Nagiba".

Een juiste skincare routine met extra gelaatsverzorging zal jouw huid helpen om stralend het nieuwe jaar in te gaan!4. DRINK GENOEG WATER


Het is niet alleen belangrijk om van buitenaf te hydrateren, maar ook om ons lichaam van binnen uit voldoende gehydrateerd te houden. Genoeg water drinken is een gewoonte die we elke dag zouden moeten aannemen.

Vergeet niet dat te veel alcohol je huid uitdroogt en soms zelfs roodheid of een doffe teint veroorzaakt. Dus een klein advies: 1 glas alcohol wordt gevolgd door 1 glas water.


Santé!


5. RELAX, TAKE IT EA-ZZZY


Stress… de vijand van je huid! Samen met een gebrek aan slaap verhoogt dit het risico op puistjes, rimpels, fijne lijntjes en irritatie. Het is belangrijk om de juiste producten te gebruiken en de juiste huidverzorging te krijgen. Maar het is even belangrijk om je niet te laten overweldigen door stress en voor een goede nachtrust te zorgen.

En vergeet niet… Vier het goed, eet goed, slaap goed, rust goed uit, zorg goed voor jezelf en je zult klaar zijn om de verrassingen te verwelkomen die 2023 voor je in petto heeft!


Riad Nagiba wenst jullie allemaal een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!Comments


bottom of page