top of page

Iedereen die een boeking maakt of cadeaubon koopt bij Riad Nagiba verklaart zich automatisch akkoord met volgende  voorwaarden:

 1. Indien u minder dan 72 uur voor het wellnessarrangement annuleert, bij niet afzeggen of niet opdagen dient de volledige beurt/behandeling betaald te worden of vervalt uw cadeaubon integraal. U kan steeds uw beurt doorgeven aan iemand anders.

 2. Bij tijdige annulering  wordt voorschot niet terugbetaald maar omgezet in waardebon voor volgende boeking.

 3. Het is ten strengste verboden om lotions, crèmes, oliën of andere producten toe te voegen aan de whirlpool, stoomcabine en sauna.

 4. Kinderen dienen steeds onder toezicht te blijven van een volwassene.

 5. U komt bij Riad Nagiba om te ontspannen en te ontstressen, gelieve de rust te bewaren.

 6. Zet uw gsm op stil of leg hem af, laat uw groovebox maar thuis en kom zelf tot rust.

 7. Gelieve de voor u gereserveerde tijdsblok te respecteren zodat ook de volgende gasten het complex tijdig én gereinigd kunnen betreden. Bij laattijdig verlaten rekenen wij een supplement van € 20 aan.

 8. De gereserveerde tijd dient gerespecteerd te worden, ook indien u te laat komt.

 9. Hou er rekening mee dat in de buurt van Riad Nagiba betalend parkeren wordt toegepast. Op 5 minuten stappen kan u in de blauwe zone "Jan Frans-Willemsplein' parkeren.

 10. De zaakvoerders kunnen in geen geval verantwoordelijk gesteld worden voor verlies van goederen of ongevallen, lichamelijke- of materiële schade veroorzaakt door het gebruik van de ter beschikking gestelde faciliteiten. De zaakvoerders zullen hiervan ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden.

 11. U bent zelf verantwoordelijk voor het correct gebruik van de accommodatie.

 12. Instellingen van de apparatuur mogen niet gewijzigd worden.

 13. Binnen het complex geldt een totaal rookverbod.

 14. Enkel op het buitenterras van de wellness mag worden gerookt maar vragen we met aandrang om geen sigarettenpeuken over de omheining te gooien. Gebruik de daarvoor bestemde asbak.

 15. Wanneer schade aangebracht wordt aan het door u gehuurde complex bent u verplicht de herstelling van de schade te vergoeden. Wanneer de schade tot gevolg heeft dat het complex niet 100% kan functioneren, zal een schadevergoeding van € 500.00 per dag betaald moeten worden te rekenen van de dag waarop de schade werd toegebracht tot en met de dag waarop deze hersteld werd. Op al onze rechtsverhoudingen is de Belgische wetgeving van toepassing.

 16. Wanneer u per ongeluk iets voor hebt, gelieve ons daarvan op de hoogte te brengen.

 17. Cadeaubonnen die overtijd zijn worden niet meer aanvaard.

 18. Cadeaubonnen met een arrangement hebben een waarde bij aankoop, indien er een indexering is geweest van de prijs dient het verschil opgelegd te worden.

*Op al onze rechtsverhoudingen is de Belgische wetgeving van toepassing.

Wij hopen op uw begrip en medewerking en wensen u een aangenaam verblijf toe!

Huisreglement:
bottom of page